Volg Oranje op het EK in Duitsland in onze luxe campers

Grote camper huren

Een grote camper huren met een stel vrienden of een groot gezin? Geen probleem! Je kunt bij ons een verschillende campers huren voor tot wel 6 personen. We hebben twee verschillende soorten zespersoons campers: Familie stapelbed en Familie dubbele bedden. Bij deze modellen heb je de keuze tussen dubbele bedden en enkele bedden. Daarnaast hebben de campers verschillende ruimte indelingen waarbij jij ook de keuze hebt tussen verschillende mogelijkheden. Als je een grote camper huurt, kun je makkelijk in het huuroverzicht bekijken welke camper bij jou en jouw reisgezelschap past. Door op de campers te klikken kun je uitgebreide informatie vinden over de indeling, het inventaris en de mogelijkheden. Wil je meer weten over bepaalde modellen? Vraag dan hieronder extra informatie aan!

Informatie opvragen

Een grote camper huren?

Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 695 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 695 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 725 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 995 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 945 per week
Aantal personen: 6 Prijs v.a. € 745 per week
Aantal personen: 6 Prijs v.a. € 795 per week
Aantal personen: 6 Prijs v.a. € 1150 per week

Beschikbare grote campers

Wanneer je een grote camper wilt huren, heb je bij ons de keuze uit twee verschillende typen campers. Wij verhuren uitsluitend campers van de merken Dethleffs en Sunlight, vooral vanwege de betrouwbare Duitse kwaliteit. Met onze campers ben jij verzekerd van een vertrouwd gevoel tijdens jouw vakantie. De campers zijn geheel zelfvoorzienend en uitgerust met een toilet, douche en keuken. Alle campers hebben een ruim inventaris, zodat jij het minimale hoeft mee te nemen. Je kunt er ook voor kiezen om extra pakketten bij te bestellen. Hiermee laat jij je door ons in de watten leggen. Zo zijn er de praktische extra’s en comfortpakketten.

Familie stapelbed

Wanneer je gaat voor deze grote camper, krijg je van ons een ruime 6-persoons familiecamper met een tweepersoons alkoofbed, een tweepersoons dwars bed achterin de camper en een tweepersoons ombouwbed (185 x 100 cm). Verder bevat de camper een treinzit, een middenkeuken, een middentoilet en een riante berging. Met name de berging is erg fijn als je met een groot reisgezelschap bent. Daarnaast heb je natuurlijk ook altijd nog de mogelijkheid om fietsen mee te nemen.

Deze grote camper huren?

De Familie dubbele bedden is de grootste camper uit ons assortiment. Het is een ruime 6-persoons familiecamper met een tweepersoons alkoofbed, een tweepersoons dwars bed achterin de camper en een tweepersoons ombouwbed (185 x 100 cm). Verder heeft deze grote camper ook een middenkeuken, middentoilet, een treinzit en een grote berging.

Familie dubbele bedden

De Familie dubbele bedden is de grootste camper uit ons assortiment. Het is een ruime 6-persoons familiecamper met een tweepersoons alkoofbed, een tweepersoons dwars bed achterin de camper en een tweepersoons ombouwbed (185 x 100 cm). Verder heeft deze grote camper ook een middenkeuken, middentoilet, een treinzit en een grote berging.

Deze grote camper huren?

Vakantie met kinderen

Twijfel je of de grote camper wel geschikt is voor kinderen? Niet nodig! Alle hoge bedden hebben vangnetten. Voor de allerkleinsten (tot 4 jaar) hebben wij zelfs speciale baby- en peutertentjes die je op de bedden kunt plaatsen. Tevens kun je bij ons autostoeltjes, zitverhogers en kinderstoeltjes huren.

Mogen huisdieren ook mee op vakantie?

Natuurlijk zijn huisdieren ook welkom in als je een grote camper wil huren. Er zijn speciale campers waarbij jij jouw huisdier mag meenemen. Het is ook belangrijk om voor de reis te kijken of de Europese reispapieren voor jouw huisdier zijn geregeld. Zo kom je nooit voor nare verrassingen te staan. Meer weten over reizen met huisdieren? Bekijk hieronder een pagina met alle tips!

Huisdieren op reis

Reisinspiratie

Heb je ook al nagedacht over jouw eindbestemming, of nog niet? In beide gevallen is het leuk om ook onze inspiratiepagina te bezoeken! Hier staan per land verschillende activiteiten en bezienswaardigheden beschreven die jij tijdens jouw reis kunt bezoeken. Zo hoef jij je nooit te vervelen. Ook staan daar verschillende routes op waarbij je door verschillende landen een rondreis maakt. Met onze tips zorg jij voor een onvergetelijke reis!

Laat je inspireren!

Welke camper past bij jou?