Contact

Grote camper huren

Een grote camper huren met een stel vrienden of een groot gezin? Geen probleem! Je kunt bij ons een camper huren die geschikt is voor maar liefst 6 personen. We hebben hiervoor ter beschikking de campers: Familie stapelbed en Familie dubbele bedden. Daarnaast geven we je ook nog de mogelijkheid om je voorkeur qua (bed)indeling op te geven.

Heb je verder nog vragen over de verschillende mogelijkheden, dan kun je ons bereiken via info@camperhuren.nl of bellen naar 0297 547007. Wacht niet te lang en huur een van onze grote campers, want een grote camper huren doe je bij Camperhuren.nl!

Een grote camper huren?

Aantal personen: 6 Prijs v.a. € 650 per week
Aantal personen: 6 Prijs v.a. € 650 per week

Beschikbare grote campers

Wanneer je een grote camper wilt huren, heb je bij ons de keuze uit twee verschillende type campers. De campers zijn 1 tot 2 jaar oud en maximaal 4 jaar oud. Ze zijn voorzien van een toilet, douche en keuken. De campers zijn compleet uitgerust en alle kilometers vrij. Met onze campers ga je vertrouwd op reis en kun je uitermate genieten van je vakantie.

Familie stapelbed

Wanneer je gaat voor deze grote camper, krijg je van ons een ruime 6-persoons familiecamper met een tweepersoons alkoofbed, een tweepersoons dwars bed achterin de camper en een tweepersoons ombouwbed (185 x 100 cm). Verder bevat de camper een treinzit, een middenkeuken, een middentoilet en een riante berging.

De afmetingen van deze grote camper zijn 651/ 233/ 319 cm.  Benieuwd naar de prijzen? Klik hier!

Deze grote camper huren?

Familie dubbele bedden

De Familie dubbele bedden is de grootste camper uit ons assortiment. Het is een ruime 6-persoons familiecamper met een tweepersoons alkoofbed, een tweepersoons dwars bed achterin de camper en een tweepersoons ombouwbed (185 x 100 cm). Verder heeft deze grote camper een treinzit, een middenkeuken, een middentoilet en een riante berging.

De afmetingen van deze grote camper zijn 728/ 233/ 310 cm. Benieuwd naar de prijzen? Klik hier!

Deze grote camper huren?

Vakantie met kinderen

Twijfel je of de grote camper wel geschikt is voor kinderen? Niet nodig! Alle hoge bedden hebben vangnetten. Voor de allerkleinsten (tot 4 jaar) hebben wij zelfs speciale baby- en peutertentjes die je op de bedden kunt plaatsen. Tevens kun je bij ons autostoeltjes, zitverhogers en kinderstoeltjes huren.

Benieuwd naar nog meer informatie en tips over een grote camper huren met kinderen? Neem hier een kijkje!

Leuke activiteiten

Wanneer je met een groot gezelschap samen op vakantie gaat, is het natuurlijk handig als je alvast een aantal activiteiten gepland hebt staan. Om je hierbij een handje te helpen hebben we een aantal tips voor jou klaarstaan. Benieuwd naar deze tips? Bekijk onze tips hier.

Liever toch een kleine camper huren?

Bekijk hier onze pagina over een kleine camper huren

Welke camper past bij jou?