Contact

Camper verkoop

Bij Camperhuren.nl hebben we ook een grote camper verkoop. Na het verhuurseizoen verkopen wij een groot deel van onze jonge, tweedehands campers. Ben jij van plan een camper te kopen? Bekijk dan ons assortiment, of vraag ons om advies. Wij adviseren jou graag bij de zoektocht naar jouw droomcamper! Neem contact met ons op!

Contact

Bekijk hier ons aanbod

Prijs: €57.900 Aantal slaapplaatsen: 6 Bouwjaar: 2019
Prijs: € 52.500 Aantal slaapplaatsen: 6 Bouwjaar: 2017
Prijs: €72.500 Aantal slaapplaatsen: 4 Bouwjaar: 2020
Prijs: €69.900 Aantal slaapplaatsen: 4 Bouwjaar: 2020
Prijs: €73.500 Aantal slaapplaatsen: 4 Bouwjaar: 2020
Prijs: €57.900 Aantal slaapplaatsen: 4 Bouwjaar: 2017
Prijs: €68.900 Aantal slaapplaatsen: 6 Bouwjaar: 2020
Prijs: €69.900 Aantal slaapplaatsen: 4 Bouwjaar: 2020
Prijs: €69.900 Aantal slaapplaatsen: 4 Bouwjaar: 2021
Prijs: €65.500 Aantal slaapplaatsen: 4 Bouwjaar: 2020
Prijs: € 59.500 Aantal slaapplaatsen: 4 Bouwjaar: 2018
Prijs: €65.900 Aantal slaapplaatsen: 4 Bouwjaar: 2018

Camper verkoop

In onze camper verkoop bieden we verschillende soorten modellen aan. Zo hebben we grote en ruime alkoof campers, maar ook compacte half-integraal campers. Bekijk hieronder de verschillende campers uit ons aanbod.

Bovenstaande modellen lopen af van groot naar klein. Ben je op zoek naar een camper voor 6 personen? Ga dan voor de alkoof of integraalcamper. Ben je juist op zoek naar een twee of vier persoons camper? Dan is een half-integraal of bus camper echt iets voor jou!

Welke soort past bij jou?

Ga voor camperhuren.nl

Met de campers uit onze camper verkoop kun je alle kanten uitgaan. De keuze die je kunt maken is erg ruim en daarom staan wij voor jou klaar! Met onze gepassioneerde collega’s en jarenlange kennis op het gebied van campers en campervakanties kunnen wij jou het juiste advies geven, zodat jij de juiste camper aanschaft. De voordelen van camperhuren.nl:

Campers van kwaliteit

In onze camper verkoop vind je alleen maar campers van kwaliteit. De campers zijn standaard van de merken Duitse merken Dethleffs of Sunlight. Door de degelijke, Duitse kwaliteit van deze merken hoef je je geen zorgen te maken op vakantie. De camper occasions uit de camper verkoop zijn maximaal drie jaar oud en hebben daardoor nog vaak de originele fabrieksgarantie. Omdat de campers al kilometers gemaakt heeft, is de ‘kop’ eraf en kun jij goedkoop een tweedehands camper aanschaffen.

De campers hebben de optimale indeling zodat jij zo veel mogelijk ruimte kunt benutten in de camper. De campers zijn de gehele levensduur onderhouden door een erkende Fiat-garage, zo kom jij niet zomaar voor verassingen te staan.

Alles geregeld

Wij steunen jou het gehele koopproces, zodat jij zeker bent van jouw keuze. Bij interesse in een bepaald model mag je een proefrit maken om te kijken wat je ervan vindt. Als het echt op aankopen aankomt, werken wij graag mee aan een onafhankelijke keuring bij jouw eigen garage.

Voor oplevering zorgen wij voor een laatste onderhoudsbeurt bij onze garage. Zo kun jij na aankoop de eerste 5000 kilometer zonder zorgen afleggen. Jij krijgt ook een certificaat van de waterdichtheid van de camper. Alle modellen uit de camper verkoop doorlopen deze test en zijn dus ook allemaal gecertificeerd.

Hoe werkt onze camper verkoop?

Hulp nodig?

Overweeg je een model te gaan kopen uit onze camper verkoop? Neem dan contact met ons op! Wij kunnen samen met jou kijken naar een model die goed bij jou en je gezin past. Zo weet je zeker dat jij jouw droomcamper mee naar huis neemt. Heb je al een model op het oog? Bezoek dan onze showroom en bel ons voor een proefrit! Dan zorgen wij ervoor dat jouw droomcamper in de showroom staat. Heb je verder nog vragen of opmerkingen, of benieuwd naar de openingstijden van de showroom? Bekijk dan onze contactpagina!

Contact

Welke camper past bij jou?