Camper verkoop

Bij Camperhuren.nl hebben we ook een grote camper verkoop. Na het verhuurseizoen verkopen wij namelijk een groot deel van onze tweedehands campers die maximaal vier jaar oud zijn. Spreekt de camper verkoop jou aan? Bekijk dan ons uitgebreide assortiment. Daarnaast adviseren wij jou ook graag bij de zoektocht naar jouw droomcamper, dus neem vooral contact met ons op!

Camper kopen?

Bekijk hier ons aanbod

Prijs: van €54.900 voor €49.990 Aantal slaapplaatsen: 6 Bouwjaar: 2018
Prijs: van €64.900 voor €59.990 Aantal slaapplaatsen: 4 Bouwjaar: 2018
Prijs: van €57.900 voor €53.990 Aantal slaapplaatsen: 4 Bouwjaar: 2018
Prijs: van €63.900 voor €59.990 Aantal slaapplaatsen: 2 (3e bed als optie) Bouwjaar: 2018
Prijs: €55.900 Aantal slaapplaatsen: 2 (3e bed als optie) Bouwjaar: 2019
Prijs: €62.500 Aantal slaapplaatsen: 4 Bouwjaar: 2019
Prijs: van €63.900 voor €59.990 Aantal slaapplaatsen: 4 Bouwjaar: 2019
Prijs: €69.900 Aantal slaapplaatsen: 4 Bouwjaar: 2020
Prijs: van €72.900 voor €69.990 Aantal slaapplaatsen: 4 Bouwjaar: 2020
Prijs: van €69.900 voor €65.990 Aantal slaapplaatsen: 4 Bouwjaar: 2020
Prijs: €78.900 Aantal slaapplaatsen: 4 Bouwjaar: 2021
Prijs: van €75.900 voor €73.900 Aantal slaapplaatsen: 4 Bouwjaar: 2021

Wat komt er allemaal in de camper verkoop?

In onze camper verkoop bieden we verschillende soorten modellen aan. Zo hebben we grote en ruime alkoof campers, maar ook compacte half-integraal campers. Bekijk hieronder de verschillende campers uit ons aanbod:

Bovenstaande modellen lopen af van groot naar klein. Ben je op zoek naar een camper voor 6 personen? Ga dan voor de alkoof of integraalcamper. Ben je juist op zoek naar een twee of vier persoons camper? Dan is een half-integraal of bus camper echt iets voor jou!

Welke soort past bij jou?

Vind jouw ideale camper op Camperhuren.nl

Met de campers uit onze camper verkoop kun je alle kanten op. De keuze die je kunt maken is erg ruim en daarom staan wij voor jou klaar om jou daarbij te helpen! Met onze gepassioneerde collega’s en jarenlange kennis op het gebied van campers en campervakanties kunnen wij jou professioneel advies geven, zodat jij straks de juiste camper aanschaft. Wat zijn de voordelen als je voor de camper verkoop van ons gaat? Wij hebben er een aantal voor jou op een rijtje gezet:

Hoge kwaliteit campers

In onze camper verkoop vind je alleen maar campers van hoge kwaliteit. De campers zijn standaard van de merken Duitse merken Dethleffs of Sunlight. Door de degelijke, Duitse kwaliteit van deze merken hoef je je geen zorgen te maken op vakantie. De camper occasions uit de camper verkoop zijn maximaal vier jaar oud en hebben daardoor nog vaak de originele fabrieksgarantie. Omdat de camper al een aantal kilometers heeft gemaakt, is de ‘kop’ eraf en kun jij voor een goedkope prijs een tweedehands camper aanschaffen!

De campers hebben de optimale indeling zodat jij zo veel mogelijk ruimte kunt benutten in de camper. De campers zijn de gehele levensduur onderhouden door een erkende Fiat-garage, waardoor jij niet zomaar voor verassingen komt te staan.

Oog voor de klant

Wij ondersteunen jou het gehele koopproces, zodat jij aan het eind 100% tevreden kunt zijn met jouw aankoop. Bij interesse in een bepaald model mag je te allen tijde een proefrit maken om te kijken of de camper naar wens is. Als je vervolgens overweegt om de camper te kopen, werken wij graag mee aan een onafhankelijke keuring bij jouw eigen garage.

Voordat wij de camper opleveren krijgt de camper een laatste onderhoudsbeurt bij onze garage. Zo kun jij na aankoop de eerste 5000 kilometer zonder zorgen afleggen. Daarnaast krijg je ook nog een certificaat van de waterdichtheid van de camper. Alle modellen uit de camper verkoop doorlopen deze test en zijn dus ook allemaal gecertificeerd.

Hoe werkt onze camper verkoop?

Eerst een camper huren?

Aantal personen: 2,5 Prijs v.a. € 725 per week
Aantal personen: 2,5 Prijs v.a. € 775 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 725 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 795 per week
Aantal personen: 2 Prijs v.a. € 845 per week

Geïnteresseerd in onze camper verkoop?

Overweeg je een model te gaan kopen uit onze camper verkoop? Neem dan contact met ons op! Wij kunnen samen met jou kijken naar een model die goed bij jou en je reisgezelschap past. Zo weet je zeker dat jij jouw droomcamper mee naar huis neemt. Heb je al een model op het oog? Bezoek dan onze showroom en bel ons voor een proefrit! Dan zorgen wij ervoor dat jouw droomcamper in de showroom staat.

Zou je liever eerst een camper willen huren? Geen probleem! Neem dan een kijkje bij ons aanbod luxe, comfortabele campers om te huren.

Heb je verder nog vragen of opmerkingen, of ben je benieuwd naar de openingstijden van de showroom? Bekijk dan onze contactpagina!

Alvast inspiratie opdoen voor mogelijke campervakanties? Bekijk deze pagina’s:

Contact opnemen

Welke camper past bij jou?