Contact

Camper rondreis

Lijkt het je gaaf om met een camper een rondreis te maken? Dan willen wij jou daar maar al te graag bij helpen! Niets is fijner dan de vrijheid ervaren dat je overal je ‘huisje’ mee heen kunt nemen. Je bepaalt zelf waar je heengaat en je bent altijd in de gelegenheid om je even terug te trekken in een comfortabele camper. Je kunt bij Camperhuren eenvoudig & goedkoop een luxe camper huren die van al jouw wensen is voorzien.

Ook begrijpen wij van Camperhuren dat het wellicht niet de gemakkelijkste keuze is om te bepalen waar de rondreis met de camper overal heen gaat. Daarom geven wij je met alle plezier een heleboel inspiratie, zodat jij jouw droomreis uit kan gaan stippelen!

camper huren

Een camper huren?

Aantal personen: 6 Prijs v.a. € 650 per week
Aantal personen: 6 Prijs v.a. € 650 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 745 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 650 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 650 per week
Aantal personen: 4 Prijs v.a. € 650 per week

Diverse soorten campers te huur

Voor een onvergetelijke rondreis met een camper heb je natuurlijk wel eerst een camper nodig die voldoet aan al jouw eisen en wensen. Camperhuren biedt een uitgebreid aanbod campers aan en heeft zo voor elk wat wils. Wil je graag een rondreis met de camper maken met je gezin? Dan hebben wij verschillende campers die perfect geschikt zijn voor een reis met kinderen! Maar ook wanneer je mooie herinneringen wilt gaan maken met je boezemvrienden ben je bij ons aan het juiste adres. Wij verhuren campers voor 2 tot 6 personen. Genoeg plek dus voor jouw en je vrienden! Zelfs als je een huisdier gedurende je rondreis met een camper wilt meenemen is dat mogelijk bij Camperhuren. Van klein en compact tot veel comfort en extra’s, we hebben het allemaal!

Alle campers bekijken

Inspiratie voor een rondreis met een camper

De wereld heeft zoveel wonderbaarlijke plekken te bieden die je het liefst natuurlijk allemaal zou willen bezichtigen tijdens je rondreis met een camper. Helaas zal dat in één reis niet passen, daarom geven wij jouw graag ideeën over mogelijke plekken voor jouw rondreis met de camper die absoluut de moeite waard!

  • Schotland, het land dat bekend staat om zijn meren of lochs. De bekendste daarvan is natuurlijk Loch Ness. Een bijzondere bezienswaardigheid voor tijdens jouw rondreis met de camper. Daarnaast is een voordeel van reizen in Schotland dat wildkamperen is toegestaan. Een droom van vele reizigers die een rondreis maken met de camper. Het bespaart je een heleboel geld en je bent omgeven door alleen maar wild. Bekijk hier de pagina over een camperreis in Schotland.
  • Zweden, het grootste land van het Scandinavisch schiereiland. Het land staat bekend om zijn ongerepte natuur met vele bossen, bergen en meren. Een prachtig land voor een rondreis met de camper. Daarnaast heb je natuurlijk het noorderlicht die je – als je geluk hebt – kan bewonderen. Kortom, er is een hoop te beleven in het wonderschone Zweden. Bekijk hier de pagina over een camperreis in Zweden.
  • Denemarken, het land van de Vikingen, sprookjesschrijvers en Legobouwers. Heerlijk genieten van de Deense natuur én cultuur. Een aan te raden rondreis door Denemarken is de Margrietroute, vernoemd naar de Deense koningin. Ook kun je reizen door de drie belangrijkste (schier)eilanden: Jutland, Funen en Seeland. Als je geluk hebt kom je tijdens je rondreis met de camper door Denemarken misschien zelfs wel de koning van het Scandinavische woud tegen, de eland. Bekijk hier de pagina over een camperreis in Denemarken.
meer inspiratie opdoen

Smaakt het naar meer…?

Is één rondreis met de camper te weinig en wil je eigenlijk het liefst nog veel meer gaan reizen met de camper? Dan is een camper kopen bij Camperhuren misschien niet eens zo’n gek idee. Al onze campers zijn zo goed als nieuw en hebben in veel gevallen nog een lopende fabrieksgarantie. Wij onderscheiden onze campers in drie verschillende soorten: de alkoof camper, de half-integraal camper en de integraal camper.

Houdt bij het kopen van een camper altijd rekening met de bijkomende kosten, denk hierbij aan:

  • Stallingskosten
  • Verzekering, wegenbelasting en APK-keuringen
  • Certificaten (bijvoorbeeld van vochtmetingen)

Om deze kosten te drukken kun je jouw camper laten bemiddelen door ons. Het zeggenschap van de camper blijf je behouden, maar wanneer jij de camper niet nodig hebt, verhuren wij hem aan vakantiegangers. Wij zorgen ervoor dat de camper na afloop van de reis weer netjes achtergelaten wordt, zodat jij jouw volgende rondreis met de camper nog altijd kan realiseren !

Camper kopen

Benieuwd naar meer informatie?

Heb je interesse gekregen in een van onze campers en wil je hier graag meer over te weten komen? Neem gerust met contact ons op, dan helpen wij jou graag verder! Dit kun je doen door te mailen naar info@camperhuren.nl of te bellen naar 0297 547007. Daarnaast hebben wij ook een online contactformulier die je kunt invullen voor specifieke vragen.

Wil jij graag de camper voor jouw rondreis voorafgaand bezichtigen? Kom dan een keer een kijkje nemen in onze showroom in Aalsmeer. Kijk voor de openingstijden van de showroom op onze website. Hopelijk tot snel!

Contact opnemen

Welke camper past bij jou?