Volg Oranje op het EK in Duitsland in onze luxe campers

Gebruikte campers te koop

Naast campers verhuren, hebben wij ook gebruikte campers te koop. Na het verhuurseizoen vullen wij het aanbod koopcampers aan met een aantal van onze huurcampers. Dit zijn allemaal jonge occasions van maximaal drie jaar oud. Doordat er al een aantal kilometers op de teller staat, kunnen wij de modellen tegen een scherpe prijs verkopen.

Ben jij op zoek naar een camper? Neem dan een kijkje in ons assortiment! Wij hebben verschillende soorten gebruikte campers te koop. De tweedehands campers zijn maximaal drie jaar oud en zijn de gehele levensduur goed onderhouden door onze Fiat-garage. Bij de meeste modellen zit er zelfs nog de originele fabrieksgarantie van Sunlight of Dethleffs op.

Bekijk hier ons aanbod

Aantal slaapplaatsen: 2 Bouwjaar: 2023
Aantal slaapplaatsen: 2 Bouwjaar: 2022
Aantal slaapplaatsen: 2 Bouwjaar: 2023
Aantal slaapplaatsen: 2 Bouwjaar: 2022
Aantal slaapplaatsen: 2 Bouwjaar: 2023
Aantal slaapplaatsen: 2 Bouwjaar: 2023
Prijs: van €55.900 voor €53.900 Aantal slaapplaatsen: 2 (3e bed als optie) Bouwjaar: 2018
Prijs: van €49.900 voor €48.900 Aantal slaapplaatsen: 2 (3e bed als optie) Bouwjaar: 2019
Prijs: VERKOCHT Aantal slaapplaatsen: 4 Bouwjaar: 2019
Prijs: VERKOCHT Aantal slaapplaatsen: 4 Bouwjaar: 2018
Prijs: VERKOCHT Aantal slaapplaatsen: 4 Bouwjaar: 2020
Prijs: VERKOCHT Aantal slaapplaatsen: 6 Bouwjaar: 2018

Welke gaat het worden?

Het kopen van een camper is een grote zoektocht. Aangezien het een hele investering is, wil je wel de juiste keuze maken. Daarom moet jij jezelf vragen stellen om erachter te komen wat voor soort camper er bij jou past.

Klein en compact

Ben je alleen van plan om met je partner op camperreis te gaan, of heb je een klein gezin? Dan is een buscamper of half-integraalcamper echt iets voor jou! Deze campers zijn erg wendbaar en zien er sportief uit. De besturing lijkt op die van een bestelbusje, dus je hoeft niks aan jouw rijgedrag aan te passen. Naast sportief zijn ze ook nog eens zuinig. Wij hebben gebruikte half-integraal campers te koop.

Aan de binnenkant is er genoeg ruimte. In een half-integraalcamper heb je zelfs gewone sta ruimte, wat goed van pas komt tijdens het koken bijvoorbeeld. Het passagiersaantal is afhankelijk van de opties die in de camper zitten. Als het model is uitgerust met een hefbed, kunnen tot wel 4 tot 5 personen in de camper overnachten. Wel is het belangrijk rekening te houden met of er wel genoeg passagiersstoelen zijn om dit personenaantal ook te kunnen vervoeren. Zit deze optie er niet bij? Dan is de half-integraal standaard geschikt voor 2 tot 3 personen. Meer weten over de half-integraalcamper? Lees dan verder!

Half-integraal camper

Ruim en luxe

Heb jij een groot gezin, of ga je vaak met een grote groep op vakantie? Dan is het verstandig om te kijken naar een integraalcamper of alkoof camper. Deze staan bekend om de ruime indeling en de bewegingsvrijheid die je in de camper hebt. In een alkoof camper kunnen tot wel 6 personen overnachten. Hierbij is het wederom belangrijk om te kijken of elke logee ook een passagiersstoel heeft.

De alkoof- en integraalcamper zijn de grootste modellen in ons collectie. De campers zijn gewoon te besturen met een B-rijbewijs, maar het vergt wel wat extra oefening. Deze campermodellen zijn namelijk een heel stuk groter dan een buscamper of half-integraal, wat ervoor zorgt dat je meer rekening moet houden met de ruimte die je nodig hebt. Zo is het bij alkoofcampers lastig om door nauwe straatjes te rijden en moet je opletten voor uithangborden. Alle voor- en nadelen op een rijtje zien? Lees meer over de alkoof camper!

Alkoof camper

Gebruikte campers te koop

Onze gebruikte campers zijn te koop in Aalsmeer, onder de rook van Schiphol. Wij helpen jou graag in jouw zoektocht naar de ideale camper. Je kunt rekenen op onze gepassioneerde collega’s. Door onze jarenlange ervaring in de camperbranche kunnen wij jou voorzien van goed advies, zodat jij in de juiste camper investeert! Heb je vragen over de gebruikte campers die te koop staan, of wil je meer weten? Neem contact met ons op.

Contact

Welke camper past bij jou?